destinations

Flightics: Unikátní vyhledávač letenek a tripů po Evropě

Flightics je unikátní vyhledávač letenek, který mění způsob cestování po Evropě. Díky Flightics můžete procestovat více ..

Flightics je unikátní vyhledávač letenek, který mění způsob cestování po Evropě. Díky Flightics můžete procestovat více destinací (měst), tzv. multi - city za skvělou cenu. Vyhledávač umožní zadat flexibilní termíny odletu (celý měsíc nebo sezónu) a požadovanou dobu v každé destinaci. 

Ráda bych vám přiblížila projekt Flightics, na kterém pracujeme víc než rok a také vás při té příležitosti poprosila o pomoc. Hledáme "beta - testery"! Budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet si unikátní vyhledávač jako první, a navíc získáte testovací kreditní kartu bez limitu, budete si tak moct zakoupit letenku kamkoliv budete chtít.  Už se nemůžeme dočkat až Flightics spatří světlo světa a na vaše případné feedbacky!

Představení projektu Flightics

Flightics je unikátní vyhledávač letenek, který mění způsob cestování po Evropě. Díky Flightics můžete procestovat více destinací (měst), tzv. multi - city za skvělou cenu. Vyhledávač umožní zadat flexibilní termíny odletu (celý měsíc nebo sezónu) a požadovanou dobu v každé destinaci.  (1 - 14 dní)

Většina z vás už asi zjistila o co jde, spoustu příspěvků na Obleť Svět byla založená na těchto tripech po Evropě. Sami jsme tripy po Evropě a Asii dříve skládali / proletěli, proto nás tehdy napadla myšlenka Flightics, zjednodušit hledání tripů pro všechny.  Skládání tripů zabere spoustu času a nikdy nesložíte nejlevnější možnou kombinaci letenek na trhu. Flightics vám vyhledá trip na míru během 2 sekund. Neskutečná paráda! V budoucnu bude vyhledávač skládat tripy po Asii, Americe a v poslední fázi bude umět složit i Cestu kolem světa. Už se na to teším :) a co vy?

Výhody oproti klasickým vyhledávačům

Klasické vyhledávače nutí uživatele multi-city zadat pevná data odletu. U nás to může být doba od týdne až po celou sezónu (celé léto) nebo kdykoliv. Pokud chcete letět levně a raději upřednostníte dobrodružství před týdenní dovolenou u moře, funkci Flightics oceníte. Mezi další funkce našeho vyhledávače patří optimální doba v každé destinaci (Paříž) od 1 dne až po 14 dní. Vyhledávač také umí vyhledat klasické trasy z bodu A do bodu B na letiště, kde je spojení z Česka drahé. Např.  Praha –  Nice s přestupem. Další vychytávka je možnost navolení přestupů na více než 20 hodin, nejvíce však 60 hodin, zamezíte tak dlouhému čekání na letišti a můžete se podívat i do centra města. Zachvíli bude vyhledávač letenek a tripů po Evropě v ostrém provozu. Symbolicky 17.3. na Den svatého Patrika si budete moct mezi prvními zarezervovat letenky či tripy po Evropě přes naše webové stránky Flightics.com  

Ještě předtím než vyhledáváč spustíme, potřebujeme Vaši pomoc.

Bez zpětné vazby od cestovatelů se nikam nedostaneme. Proto bychom byli moc rádi, kdybyste si udělali chvilku a zkusili si testovací objednávku na Flightics- TEST. Samozřejmě máme vše otestované, ale rádi bychom chtěli vyzkoušet objednávkový proces nanečisto. Pokud uděláte testovací objednávku, budeme vám nesmírně vděční.

Při této příležitosti si můžete vybrat jakýkoliv Eurotrip či letenku do vysněné destinace. Vaše " testovací" neomezená kreditní karta Vám to umožní.  Potřebné údaje k bookingu naleznete na testovací platební kartě níže - číslo karty, CVC a platnost. Poznámka: číslo cestovního pasu, datum narození a další pro vás citlivé údaje vyplňte smyšlené. Email by měl být správný, abychom vám mohli zaslat testovací objednávku.

Doufáme, že se vám vyhledávač zalíbí a ušetří Vám spoustu času při hledání jedinečného tripu po Evropě.V případě pozitivního či negativního feedbacku nás neváhejte kontaktovat na facebooku, tady na stránkách a nebo na emailu: support@flightics.com Děkujeme za váš čas! :) P.S.: Pokud vás zajímá více o nás samotných/projektu, můžete si přečíst náš rozhovor, který před nedávnem vyšel ve Studentě.

Schovat

Zůstaňte v kontaktu Důležité odkazy O ObleťSvet.cz